Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

USA pátrajú po záhadnom kňazovi: Dievčinu mal zachrániť mŕtvy Talian!

Katie takmer prišla o život Zobraziť galériu (4)
Katie takmer prišla o život (Zdroj: newstribune.com)

HANNIBAL - Devätnásťročná Katie Lentzová sa minulý týždeň druhýkrát narodila. Na diaľnici do nej totiž narazilo auto a ona zostala zakliesnená vo vraku. Rady si dokonca nevedeli ani privolaní hasiči. Dievčina už mala na mále, keď sa zrazu na scéne objavil kňaz a požehnal jej.

Na diaľnici v štáte Missouri došlo uplynulý víkend k hrozivej autonehode, pri ktorej takmer prišla o život mladá žena. Narazil do nej opitý dvadsaťšesťročný vodič, ktorý utrpel len malé zranenia. Katie bohužiaľ dopadla oveľa horšie. Zostala uväznená vo svojom aute a pomôcť jej nedokázali ani hasiči, ktorí dorazili na miesto nešťastia ako prví.

USA pátrajú po záhadnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: newstribune.com -)

Vodička na tom začala byť po nejakom čase naozaj zle. Zlyhávali jej životné funkcie a ona, cítiac, že sa blíži koniec, poprosila záchranárov, aby sa s ňou pomodlili. Vtom sa pri nej zjavil muž, ktorý mal oblečený kňazský hábit. Ťažko zranenú dievčinu upokojil a pomodlil sa za ňu. Takmer okamžite po tom sa hasičom podarilo ju vyslobodiť a sanitka ju rýchlo previezla do nemocnice. Pacientka utrpela zlomeniny oboch stehenných kostí, holennej kosti, ľavého zápästia, deviatich rebier a okrem toho si natrhla pečeň, slezinu a pomliaždila pľúca.

Záhadnému kňazovi sa už ale hasiči poďakovať nestihli. Zmizol totiž tak rýchlo a nenápadne, ako sa zjavil. Všetci sa ho teraz snažia vypátrať. Očití svedkovia ho opisujú ako muža vo veku 50 až 60 rokov, so sivými vlasmi. Policajti už zhotovili aj jeho skicu.

USA pátrajú po záhadnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: newstribune.com -)

Niektorí ľudia tvrdia, že kňaza zoslal Boh priamo z nebies ako anjela, aby Kate zachránil. Podľa ďalších išlo dokonca o svätého Pia, talianskeho kňaza, ktorý zomrel pred 45 rokmi. Známym sa stal tým, že sa na jeho tele pravidelne objavovali stigmy.

USA pátrajú po záhadnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: secularright.org )

"Je to zázrak. Nech už to bol ktokoľvek, veľmi nám pomohol," povedal vedúci zásahu Raymond Reed televízii KHQA.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu