Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Neuveriteľný zázrak: Muža prebral z kómy synov hlas!

Anthony Yahleh
Anthony Yahleh

OHIO – Istotne ste počuli o prípadoch, keď ľudia prežili klinickú smrť. Stáva sa to napr. pri ťažkých nehodách, keď upadnú do kómy. Po prebratí sa tvrdia, že boli akoby v tuneli a na jeho konci videli svetlo. Podobný prípad sa stal v americkom meste Ohio, s tým rozdielom, že muž bol 45 minút mŕtvy. Nebilo mu srdce a nikto nedúfal, že sa preberie. Stal sa však zázrak. Po slovách syna, sa muž po trištvrte hodine od vyhlásenia za mŕtveho prebral.

Stal sa jednoducho zázrak! Svorne tvrdia lekári a kňaz. Kvôli najkrajšiemu citu – láske sa muž po tom, čo bol 45 minút vyhlásený za mŕtveho, prebral. Reagoval na hlas svojho milovaného syna, ten ho vrátil medzi živých.

Otec ožil po týchto synových slovách: „Oci, dnes nezomrieš,“ povedal 17-ročný Lawrence, držiac otca za ruku v nemocničnej izbe.

Potom pri ňom stál ešte asi dve minúty. Srdce mu nebilo už trištvrte hodiny, preto ho všetci skormútení a zronení považovali za mŕtveho. Nikto samozrejme nedúfal, že by sa mohol prebrať. Kňaz bol pripravený dať Anthonymu posledné pomazanie a chlapec už chcel z miestnosti odísť, no vtom sa stal zázrak. Monitor zrazu začal ukazovať opätovný tep jeho srdca.

Muž bol opäť medzi živými.  Melissa, manželka a matka hovorí: „Sám Boh vnukol môjmu synovi slová, ktoré povedal otcovi.“

Ako informoval portál HuffingtonPost.com, Anthony Yahleh začal mať zdravotné problémy začiatkom mesiaca. Mal problémy s dýchaním. Hospitalizovali ho v nemocnici, no tam nasledovala náhla zástava srdca. Lekári muža oživovali, po trištvrte hodine ho vyhlásili za mŕtveho. K životu ho znova prebral hlas milujúceho syna.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu