Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrôza v hračkárstve: Živé bábiky vydesili kupujúcich na smrť!

Mladá žena od strachu zakopla Zobraziť galériu (2)
Mladá žena od strachu zakopla (Zdroj: YouTube)

BRAZÍLIA - Obyvatelia Brazílie majú vskutku zvláštny zmysel pre humor. Ostatných radi privádzajú do šokových stavov spôsobom, ktorý priam ohrozuje ich zdravie. Najnovšie nahnali strach návštevníkom jedného hračkárstva, kde sa s ich psychikou pohrali živé bábiky.

Predajňa hračiek je ako kráľovstvo, v ktorom sa deti majú cítiť dobre. V žiadnom prípade by odtiaľ nemali odchádzať s traumou. V jednom hračkárstve v brazílskej metropole to ale neplatí. Nedávno si tam totiž z kupujúcich nepekne vystrelili.

Do veľkých škatúľ sa schovali trpaslíci a predstierali, že sú bábiky. Nič netušiaci ľudia sa k nim priblížili a podrobne si ich obzerali. Vtom z nich piadimužíci povyskakovali a poriadne návštevníkov vydesili.

Hrôza v hračkárstve: Živé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Neskôr sa už na celej záležitosti schuti zasmiali, v inkriminovanej chvíli im však zrejme všetko jedno nebolo.

Živé bábiky strašili kupujúcich

Kanadské žarty nie sú v Brazílii ničím ojedinelým. Miestna televízia napríklad vlani nachytala ľudí vo výťahu, do ktorého cez uvoľnený panel vliezlo dievča, ktoré vyzeralo ako duch. Minulý mesiac zas istý James Williams na smrť vystrašil svoju priateľku, keď na televízor prilepil bábiku pripomínajúcu Samaru z hororu Kruh.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu