Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Smiali sa mu, že je trpaslík, cez Facebook stretol ženu snov

Phil s Kathleen Zobraziť galériu (3)
Phil s Kathleen (Zdroj: Facebook/Phil Lusted)

WASHINGTON - Je vtipný, skvelý a celkom ako dieťa. Tak opisuje Kathleen Broganová svoju životnú lásku. Vôbec jej neprekáža, že jej snúbenca ľudia označujú za trpaslíka. Je totiž vysoký len 90 centimetrov.

Kathleen spoznala Phila Lusteda cez Facebook a hneď tušila, že je to ten pravý. Neprekážalo jej ani to, že žije 5-tisíc míľ ďaleko od nej. Teraz sú šťastne zasnúbení a chystajú sa vziať – kde inde ako v hobiťom domčeku.

Zabudnite na všetky rozprávky: Snehulienka bratov Grimmovcov existovala, tvrdia historici

Phil (31) trpí od narodenia poruchou, ktorá mu nedovolila vyrásť. „Nie je ľahké byť trpaslíkom,“ priznal Phil, z ktorého si niekedy deti robia srandu. „Vo vnútri som rovnaký ako ktokoľvek iný,“ doplnil. Jeho život sa zmenil v momente, keď stretol 27-ročnú Kathleen, ktorá ho miluje kvôli tomu, aký je a kým je, uvádza The Sun.

FOTO Smiali sa mu,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Phil Lusted)

Obaja snúbenci sú fanúšikmi Star Wars a Pána prsteňov. Kathleen sa s Philom skontaktovala po tom, ako na Facebooku propagoval svoje jedinečné tetovanie. Dvojica medzi sebou začala komunikovať. Po čase si dohodli spoločné stretnutie. O niekoľko mesiacov neskôr prišla Kathleen s neobyčajným návrhom – požiadala Phila o ruku a on súhlasil.

FOTO Smiali sa mu,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Phil Lusted)

Viac o téme: TrpaslíkPhil Lusted
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu