Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík balil ženy na gýčovú romantiku: Takto to dopadlo!

Je to tam! Zobraziť galériu (3)
Je to tam! (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Nefalšovaná romantika alebo totálny prvoplán? Táto otázka sa natískala dievčatám, ktoré istý americký mladík oslovil s požiadavkou, či by sa s ním chceli bozkávať v daždi. A niektoré veru na jeho trik skočili.

Nie každá žena má romantickú dušu a večera pri sviečkach či milovanie v daždi s ňou nerobí žiadne zázraky. Povahu niektorých z nich sa rozhodol otestovať sympatický Američan.

V rámci ankety sa ich pýtal, aký bozk považujú za najromantickejší. Najviac respondentiek odpovedalo, že práve ten dažďový. Ďalej anketára zaujímalo, či ho už niekedy zažili. Ak bola odpoveď negatívna, začala sa na neho zhora zrazu liať voda. To bol signál, že dievčatá majú jedinečnú príležitosť si to konečne vyskúšať, a to práve s ochotným mladíkom.

Poniektoré sa okúňali a predstava bozku s cudzím mužom im príliš nevoňala. Tak sa nechali pobozkať aspoň na líčko. Iné však neváhali a vrhli sa na neho, akokeby s dotyčným tvorili zohraný pár.

Mladík balil ženy na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Tmavovlasý zvodca sa očividne inšpiroval filmovým trhákom The Notebook (Zápisník jednej lásky), kde hlavní hrdinovia taktiež prežili horúce chvíle v lejaku.

Mladík balil ženy na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

A tu už je spomínané video, v ktorom sa dozviete, koľko dievčin povedalo mladíkovi áno a koľko ho naopak odmietlo.

Dievčatá balil na bozk v daždi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu