Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krásna Andrea šokuje: Otravuje mužov na ulici a chce s nimi sex!

Ideš alebo nejdeš? Zobraziť galériu (2)
Ideš alebo nejdeš? (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Muži, ako by ste zareagovali, keby vás na ulici oslovila mladá kráska v obtiahnutom tričku a minišortkách a spýtala sa, či sa s ňou vyspíte? Presne túto dilemu museli riešiť obyvatelia jedného amerického mesta. A čo dlhonohej sexici odpovedali?

Dievčina menom Andrea teda vie, ako dostať mužov do rozpakov. Minulý týždeň sa niekoľkým z nich v rámci sociálneho experimentu prihovorila na ulici s bizarnou požiadavkou. Chcela vedieť, či si s ňou zasúložia.

Krásna Andrea šokuje: Otravuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Väčšina opýtaných ostala v šoku a dlhú chvíľu hľadala vhodnú odpoveď. Niektorí v tom však mali jasno. Istého staršieho muža Andreina prosba tak rozčertila, že chcel na ňu zavolať mužov zákona. "Ste v poriadku? Zavolám na Vás políciu, pôjdete do väzenia," vyhrážal sa jej.

Mladšie ročníky už ale boli prívetivejšie a mnohí z nich odpovedali kladne. Teda pokiaľ pri sebe nemali svoju priateľku. Zopár mladíkov bolo predstavou sexu s atraktívnou dievčinou tak nadšených, že boli ochotní ísť s ňou do jej domu za rohom hneď.

Celkové skóre dopadlo nerozhodne. Siedmi respondenti sa vyjadrili kladne, siedmi naopak Andreu odmietli. Čo pre ňu z toho vyplýva, už neuviedla.

Sexuálny experiment

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu