Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Z nej vodič nebude: Žena v autoškole havarovala po siedmich sekundách!

Vozidlo sa prevracia na druhú stranu Zobraziť galériu (2)
Vozidlo sa prevracia na druhú stranu (Zdroj: YouTube)

SOUL - Na to, aby človek havaroval už po siedmich sekundách jazdy, už naozaj treba talent. Mladá žena z Južnej Kórey ho určite má. Takýto kúsok sa jej totiž podarilo vyparatiť pri skladaní vodičských skúšok v miestnej autoškole. Celkom dobre si vieme predstaviť, ako asi zaregoval inštruktor.

Niekto dokáže získať vodičák bez sebemenšej námahy, pre iného to však môže znamenať nadľudské úsilie. Do druhej kategórie patrí Kórejčanka, na ktorú v jej autoškole len tak skoro nezabudnú.

A tu je dôvod. Tak rýchlo, ako so šoférovaním začala, totiž aj skončila. Len niekoľko sekúnd po tom, ako nasadla do auta a naštartovala, sa s ním prevrátila na strechu. Nezvládla riadenIE a hoci inštruktor kričal, aby brzdila, v tom strese ho nepočúvla.

Auto skončilo na streche
Zobraziť galériu (2)
Auto skončilo na streche  (Zdroj: YouTube)

"Brzdi, brzdi, brzdi. Do ri*i. Čo budeme robiť, čo budeme robiť," ozvalo sa z vozidla. "Čo mám robiť, čo mám robiť," odpovedala zúfalá dievčina. "Sakra, nepovedal som ti, že máš stúpiť na brzdu? Ty ani nevieš, ktorý pedál stláčaš. Zbláznim sa z teba. Vystúp z auta," reaguje rozčúlený inštruktor. Tipujeme, že vodičák nešikovná adeptka tak skoro nezíska.

Havarovala už po siedmich sekundách

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu