Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prsnatá herečka (43) poburuje: V reklame "zvádza" tínedžerov!

Syn sa cíti trápne Zobraziť galériu (2)
Syn sa cíti trápne (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Ani sťažnosti od viac ako 170 ľudí nezabránili tomu, aby úrad, ktorý rieši vhodnosť reklám, zakázal spot na škótsky nealkoholický nápoj. Vystupuje v ňom totiž obdarená matka tínedžera a predvádza novú push-up podprsenku.

Dnešné reklamy častokrát prekračujú pomyselnú hranicu morálky a slušnosti. K takým podľa mnohých Britov patrí reklama na známy bublinkový nápoj, ktorý sa vyrába v Škótsku. Jeho hlavnou aktérkou je 43-ročná herečka Marianne Adamsová. Vadí im, že je príliš sexuálny.

Spot začína vo chvíli, keď do kuchyne vstupuje jej televízny syn s dvoma kamarátmi. Marianne sa otočí a chlapci si nemôžu nevšimnúť, že jej z obtiahnutého ružového svetríka idú priam prsia vypadnúť. Adamsová potom zahlási: "Toto je moja nová "push-upka". Parádna, že?"

Prsnatá herečka (43) poburuje:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Tínedžeri si pri pohľade na obdarenú herečku idú oči vyočiť, čo jej synovi nie je teda vôbec príjemné. Rozpaky sa však rozplynú v momente, akonáhle sa napije z plechovky značky Irn Bru.

Reklama pobúrila mnohých ľudí, ktorí ju označujú za sexistickú a nevhodnú pre deti. Sťažovali sa ale zbytočne, pretože Regulačný úrad Advertising Standards Authority (ASA) nakoniec rozhodol, že spot ničím neporušuje ich pravidlá, píše Daily Mail.

"Matka v podaní pani Adamsovej neflirtuje vedomky. Snaží sa byť jednoducho atraktívnou ženou, ale nie spôsobom, ktorý by bol nevhodný pre maloletých divákov," uviedli úradníci.

Reklama s prsnatou mamičkou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu