Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tínedžerke (15) ničí život obrí jazyk: Kvôli nádoru poriadne neje

Dievča nedokáže zavrieť ústa
Dievča nedokáže zavrieť ústa (Zdroj: news.asiantown.net)

YEJIA - Pätnásťročná dievčina z Číny zahájila verejnú zbierku, pomocou ktorej sa snaží získať finančné prostriedky na operáciu. Odmalička totiž trpí ochorením, ktoré ju úplne znetvorilo a bráni jej v tom, aby sa poriadne najedla.

Ouyang Juhongová z juhočínskej provincie Hunan trpí kongenitálnym hemangiómom (nezhubný nádor najčastejšie sa vyskytujúci v detskom veku, pozn. red.), ktorý spôsobil, že jej jazyk je približne desaťkrát väčší, než je obvyklé. Kvôli tomu je schopná jesť len miniatúrne sústa potravy, ktoré jej mama pretláča do úst cez jeden kútik.

Tínedžerke (15) ničí život
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: news.asiantown.net)

Tento stav sa dá liečiť zákrokom, ktorý stojí v prepočte 58 000 eur, píše portál Austrian Times. Toľko peňazí však rodina pacientky nemá. Odvážna tínedžerka preto odhodila masku, ktorú zvyčajne nosí a prosí verejnosť, aby jej na operáciu prispela.

"Potrebujeme, aby nám pomohli bohatí ľudia, ktorým nie je ľahostajný osud mojej milovanej dcéry. Vďaka ich prípadnej podpore by konečne mohla viesť normálny život," povedal Ouyangovej otec Wang.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu