Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nový prístroj na zväčšenie poprsia: Žena si ním nechala v televízii sať svoje prednosti!

(Zdroj: ITV)

LONDÝN - Ranná šou televízie ITV si tradične vyberá témy, ktoré prekračujú hranice dobrého vkusu, ale všetko so zámerom priblížiť divákovi aj tabuizované oblasti. Tentokrát si v rámci kozmetického poradenstva v súvislosti so škandálom okolo PIP implantátov zobrala na paškál prístroj na zväčšenie poprsia, ktorý dobrovoľníčka odskúšala v priamom prenose.

Hostitelia Phillip Schofield a Ruth Langfordová obstúpili v šou ženu menom Nicole, ktorá predvádzala pred divákmi pomôcku nazvanú "Wonderlift". Tá má pomôcť zväčšiť prsia pomocou podtlakového nasávania, trojstupňového procesu vibrácií a masáže.

Táto nechirurgická a neinvazívna metóda vraj zanecháva výsledky, ktoré vydržia až dva roky. Expert na krásu Stephen Handisides, ktorý všetko pozoroval kritickým okom, vyriekol nad prístrojom pozitívny ortieľ. Podľa neho je to dobrá liečba, kedy už po prvom zákroku vidno nejaký účinok.

Plastový prístroj, ktorý vyzerá ako veľká prsná pumpa, maximalizuje svoj efekt počas 12 ošetrení, ktoré sú doplnené udržiavacím programom šiestich ošetrení v priebehu ďalších 6-12 mesiacov.

"Je to celkom pohodlné. Pripadá mi to ako obyčajné sanie. Nebolí to, ani nič podobné," zhrnula svoje pocity Nicole s tým, že bola aj na konzultáciách o operácii, ale predstava, že by musel ísť pod nôž sa jej vôbec nepáči. Informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu