Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO ako dôkaz: Lietadlo sa v obrovskej výške zrazilo s UFO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

PEKING - Let spoločnosti Air China z mesta Čcheng-tu do Guangzhou musel núdzovo pristáť asi po 20 minútach cesty. Vo výške približne ôsmich kilometrov nad zemou sa zrazil s neidentifikovaným objektom, ktorý spôsobil preliačenie prednej časti stroja.

Leteckí úradníci odmietli povedať, čo zrážku Boeingu 757 spôsobilo. Vie sa iba toľko, že nad Čínou ním otriasol mohutný náraz, po ktorom si piloti dopravného lietadla vyžiadali pristátie na neďalekom letisku. Až na zemi zistili, aký veľký je rozsah škôd.

Odborníci tvrdia, že stroj bol príliš vysoko na to, aby zrážku spôsobil kŕdeľ vtákov. Naskytá sa tak ešte možnosť, že by zavadil o bezpilotné lietadlo, ale bývalý vládny UFO výskumník Nick Pope v tom má jasno. "Nech už lietadlo zasiahlo čokoľvek, zanechalo to po sebe dôkazy. Analýza poškodeného nosa by mala odhaliť mikroskopické stopy po objekte, ktorý udrel do lietadla, takže ide o riešiteľnú záhadu," nechal sa počuť expert.

Otázkou však stále zostáva, či mlčanlivé čínske úrady budú chcieť odhaliť pravdu o tom, čo sa v skutočnosti stalo. Air China ani na opakované žiadosti nereagovala a stanovisko k incidentu nevydala. Našťastie žiadnemu cestujúcemu ani členovi posádky sa podľa portálu thesun.co.uk nič nestalo.

FOTO ako dôkaz: Lietadlo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu