Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šok v televízii: Žena dala moderátorovi napiť zo svojich pŕs!

Paul sa nechal dojčiť priamo v štúdiu Zobraziť galériu (2)
Paul sa nechal dojčiť priamo v štúdiu (Zdroj: YouT)

AMSTERDAM - Holandský moderátor spôsobil divákom svojej televíznej šou obrovský šok. V priamom prenose začal sať mlieko z prsníka jednej prítomnej matky. Za svoje konanie si už vyslúžil poriadnu spŕšku kritiky.

Komik Paul De Leeuw uvádza v Holandsku talkšou, ktorá sa vysiela každú sobotu večer. Posledná epizóda bola venovaná dojčeniu, píše portál denníka The Sun. Moderátor si do štúdia pozval skupinu žien, ktorým sa v prsných zľazách tvorí nadbytočné mlieko. To potom dávajú matkám, ktoré s tým majú problémy.

Jedna z nich Paulovi navrhla, nech mlieko ochutná z fľašky, ktorú pred chvíľou naplnila. Moderátor zo srandy povedal, že by ho radšej ochutnal priamo zo zdroja. Žena neváhala, vyhrnula si tričko, dala si dolu odsávačky a zahlásila: "Ak sľúbite, že ma nepohryziete, môžete to skúsiť."

De Leeuw, ktorý pred časom otvorene priznal, že je homosexuál, sa nenechal dlho prosiť a išiel na to. Najprv mlieko ochutnal z pravého prsníka, potom vyskúšal aj ľavý. Ten druhý podľa jeho slov chutil lepšie. Nakoniec dodal, že "z mlieka bolo cítiť, že žena jedla včera špargľu".

Šok v televízii: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouT)

Divákov pohľad na De Leeuwa, ako cucia zo ženských pŕs, mierne zarazil a nevedeli, ako majú zareagovať. Jeho nie príliš vhodné správanie už skritizovali mnohí ľudia. Tvrdia, že hoci je dojčenie prirodzené, na televízne obrazovky nepatrí, a už vôbec nie vtedy, keď sa mliekom kŕmi dospelý muž. Čo si o tom myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod videom!

Moderátor sa nechal dojčiť

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu