Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Modelka zverejnila nechutné FOTO: Kravám ponúka svoj prsník!

Bolo to naozaj nevyhnutné? Zobraziť galériu (3)
Bolo to naozaj nevyhnutné? (Zdroj: gawker.com)

LONDÝN - Niektoré ženy už naozaj nevedia, čo so sebou. Istá brazílska modelka sa napríklad neslávne preslávila tým, že počas fotenia sa pokúšala dojčiť kravy. V takýchto prípadoch už naozaj existuje dôvodná pochybnosť, či má dotyčná v hlave všetko v poriadku.

Sabrina Boing Boing chcela odjakživa vyzerať ako hviezda amerického seriálu Pobrežná hliadka, Pamela Anderson. Podstúpila kvôli tomu chirurgické zväčšenie poprsia, vďaka ktorému sa teraz pýši košíkom veľkosti DD, uviedol denník The Sun.

Pred pár týždňami sa zúčastnila fotenia v prírode, ktorého súčasťou bolo aj pózovanie s teliatkami. Dvadsaťosemročná modelka sa zrejme nechala uniesť atmosférou, pretože v jednej chvíli si nadvihla tričko a svoj prsník priložila k papuli zvieraťa, aby ho nakŕmila.

Modelka zverejnila nechutné FOTO:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gawker.com)

K fotkám blondínka neskôr pripojila veľavravný komentár: "Test s cicavcami prebehol úspešne. Sať prsník mi chcel každý." Snímky potom prostredníctvom aplikácie Instagram zdieľala s ostatným svetom. Ten už ale taký nadšený nebol. Mnohí užívatelia sú z jej konania zhrození a zhodujú sa v tom, že Sabrina zašla priďaleko. "Je to choré a absolútne nechutné."

Sabrina si však z tejto kritiky nič nerobí a len sa nad nimi pousmiala. "Nie som ako ostatní. Považujem sa za výnimočnú v každom smere." No, tak to hovorí za všetko.

Modelka zverejnila nechutné FOTO:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: entretenimento.r7.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu