Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Prečo ľudia neveria súťažiam?

ČSOB
ČSOB (Zdroj: ČSOB)

Na facebookovej stránke „Aj ja chcem špičkový tablet. Alebo parádny smartphone.“ sme sa ľudí pýtali, aký je ich vzťah k súťaženiu a získavaniu vecí zadarmo.

Takmer 34% opýtaných na Facebookovej stránke „Aj ja chcem špičkový tablet. Alebo parádny smartphone .“ sa nezapája do súťaží, pretože im neverí a vyše 39% sa zapája do súťaží len výnimočne.  Aj napriek tomu sa na Slovensku objavuje čoraz viac internetových hier, v ktorých sa ponúkajú zaujímavé výhry. Za mnohými súťažami sa skrývajú „háčiky“, ktoré si súťažiaci bežne nevšimne a verí, že tento krát konečne vyhrá. Iní ponúkajú hodnotné ceny „zadarmo“.

Ľudia však začínajú byť presýtení lákavými ponukami. 24% opýtaných si myslí, že nič nie je v živote zadarmo a 12% z nich nikdy nič zadarmo nedostalo. Môžu za to komplikované pravidlá, háčiky v súťažiach, či množstvo ponúk na výhru?

ČSOB prišla s ponukou, ktorú Vám nedá nikto iný! Špičkový tablet alebo parádny smartphone teraz môžete získať za aktívne využívanie bežného účtu od ČSOB! Nemusíte o neho súťažiť, ani riešiť krkolomné úlohy.

Viac info na csob.sk

ZDROJ: ČSOB banka, 2013

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu