Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Strach v bare: Personál takto vydesil tajomný duch!

(Zdroj: Exmouth Rugby Club)

DEVON - Vystrašení pracovníci krčmy v britskom Devone veria, že ich prenasleduje duch bývalého štamgasta, ktorý nedávno zomrel. Má o tom svedčiť aj video, na ktorom sa zvonec znamenajúci objednávku, rozozvučí sám od seba. Podľa nich Nigel Harris (†64) sa takýmto spôsobom ozýva zo záhrobia.

V pube sa povráva, že Harris, ktorý k nim chodil dlhých 30 rokov, po svojej smrti straší zamestnancov. Potvrdiť to môže aj barmanka Tasmyn Burnsová (19), ktorá v nedeľu popoludní začula, ako niekto zazvonil na zvonec, a to naozaj veľmi hlasno.

"Myslela som si, že len niekto žartuje alebo také niečo, tak som zostala šokovaná, keď som zbadala, že tam nikto nie je. Zvyčajne neverím na duchov, ale je to ťažké aj po tom, čo sa stalo. Počula som niekoľko ľudí si šepkať, že by to mohol byť Nigelov duch," prezradila Burnsová.

Manažér Frank Bright však berie celú situáciu s väčším humorom a snaží sa v nej nájsť aj výhody. Podľa neho by to bol dobrý marketingový ťah, keby si za noc v strašidelnom podniku pýtali povedzme 25 libier.

Záznam z priemyselnej kamery už videli aj šéfovia, ale zatiaľ nenašli žiadne vysvetlenie. Možno by si s ním však vedeli dať rady odborníci, informoval portál dailymail.co.uk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu