Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V tržnici straší bezočivý duch: Zanecháva za sebou spúšť!

Krabice padajú bez príčiny na zem
Krabice padajú bez príčiny na zem (Zdroj: YouTube)

TELFORD - Staré budovy sú ako stvorené na to, aby sa v nich diali nevysvetliteľné veci. Medzi také patrí aj viktoriánska tržnica v anglickom meste Telford. Jej pracovníci si totiž myslia, že v nej straší. Svedčí o tom neporiadok, ktorý má vraj na svedomí bezočivý duch.

Obyvateľov prítomnosť nadprirodzených síl v budove Wellington Indoor Market pochádzajúcej z roku 1244 príliš neprekvapuje. K podobným javom tam vraj dochádza pomerne často. Až teraz sa však jeden podarilo zachytiť na video, píše portál shropshirestar.com.

"Keď sme ráno 4. mája prišli do práce, na schodoch a na zemi boli porozhadzované krabice. Najprv sme si mysleli, že sa sem niekto vlámal, tak sme si pozreli záznam z bezpečnostnej kamery. Zistili sme ale, že tam nikto nebol. Potom sme zbadali, ako hore po schodoch vyšiel nepatrný tieň," povedal manažér tržnice Kay Boakye.

Jeho zamestnanci sa stali svedkami paranormálneho javu už niekoľkokrát predtým. Pravidelne tam počujú alebo vidia veci, ktoré si nevedia vysvetliť. Niekedy sa napríklad samé od seba spúšťajú sušiče rúk na toaletách alebo zabuchnú dvere. Robiť v telfordskej tržnici je teda podľa všetkého poriadne stresujúce. 

V tržnici straší duch

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu