Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Chutný Čechofilipínec (4) dobýva Youtube: Takto spieva v slávnej šou!

Kai divákov svojím spevom pobavil.
Kai divákov svojím spevom pobavil. (Zdroj: YouTube)

MANILA - Štvorročný chlapček česko-filipínskeho pôvodu dobýva Youtube, kde stvárňuje skladby amerického speváka Bruna Marsa. Podľa serveru The Philippine Star už Kai Langer tiež dvakrát vystúpil v televíznej talkshow americkej moderátorky Ellen DeGeneres.

Langer, ktorého producent talkshow nazval "spievajúcou senzáciou YouTube", sa na tomto videohudobnom portáli uviedol Marsovou pesničkou Grenade. Tú videlo už viac ako 400-tisíc ľudí. Potom bol v marci a znova 8. mája pozvaný do talkshow DeGeneres.

Tam naposledy v klobúku po vzore iných popových hviezd zaspieval ďalší Marsov singel When I Was Your Man, ktorý stihlo zhliadnuť už okolo 350-tisíc užívateľov. Prvé vystúpenie si nenechalo ujsť okolo 9,5 milióna osôb.

Prevádzkovateľ YouTube odkaz na video umiestnil na svoj ​​twitterový účet, aby mu urobil ešte väčšiu publicitu.

"Zamilovali sme si tohto rozkošného štvorročného speváka, keď zaspieval hit Bruna Marsa Grenade. Je tu znova, a ak ste si mysleli, že to bolo roztomilé, počkajte si až uvidíte toto," lákal producent talkshow na jeho najnovšie vystúpenie.

DeGeneres tiež zariadila, aby sa chlapček so svojím vzorom Marsom stretol na letisku, odkiaľ mieril s rodičmi späť domov do texaského San Antonia. Mars sa na Langerove videá pozrel a vychutnal si aj jeho živé vystúpenie.

Bruno Mars naživo s piesňou When I Was Your Man

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu