Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Horor na dovolenke: Turista s arachnofóbiou unikol smrti po uhryznutí pavúka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Britský turista trpiaci arachnofóbiu prežil v Mexiku svoju nočnú moru po tom, čo ho v posteli uhryzol nebezpečný pavúk. Osudnou sa mu paradoxne stala posledná noc pred odchodom z dovolenky, ktorú trávil spolu so svojou priateľkou.

"Cítil som, že ma niečo uhryzlo. Stiahol som prikrývku a uvedomil si, že je to pavúk. Bol obrovský a mal hrozne dlhé chudé nohy. Ja som z pavúkov úplne vydesený. Sanitkou ma previezli do nemocnice a dali mi injekciu. Mal som naozaj strach," uviedol nešťastný Bobby Harris (31), ktorého si vzal na mušku hnedý samotár dorastajúci až do dĺžky troch centimetrov a spôsobujúci zlyhanie orgánov.

Tina a Bobbi na dovolenke v Mexiku.
Zobraziť galériu (3)
Tina a Bobbi na dovolenke v Mexiku.  (Zdroj: mirror.co.uk)

Pár, ktorý býval neďaleko Cancúnu, prepásol svoj ​​let a podľa Bobbyho ich "stálo malé imanie" dostať sa späť. "Keď som sa vrátil domov, zložil som si obväzy a nemohol tomu uveriť. Všade bol odporný zelený hnus a nohu som mal opuchnutú až k členku," prezradil Bobby, ktorého pavúk uhryzol do kolena a jed mu rozožral kožu.

Obkladač z Hoddesdonu si tak musel vziať na mesiac voľno a na mieste po uhryznutí má stále jazvu. "Našťastie, koža začala znovu rásť. Na túto dovolenku nikdy nezabudnem," dodal pre portál mirror.co.uk.

Jed napadol Bobbiho nohu.
Zobraziť galériu (3)
Jed napadol Bobbiho nohu.  (Zdroj: mirror.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu