Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Lietadlo s vyše 200 ľuďmi sa takmer zrazilo s UFO!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

GLASGOW - Dopravné lietadlo Airbus A320 s viac než 200 ľuďmi na palube sa nad škótskym Glasgowom takmer zrazilo s UFO, ktoré sa zrazu zjavilo iba 100 metrov od neho. Podľa pilotov bolo riziko kolízie veľmi vysoké. Vyšetrovateľom sa zatiaľ nepodarilo prísť na to, čo za objekt ohrozil bezpečnosť pasažierov.

Vlani 2. decembra tesne pred jednou hodinou popoludní došlo vo výške viac ako jedného kilometra k zatiaľ neobjasnenému incidentu. Na jasnej oblohe nad predmestím Glasgowa zrazu uvidel jeden z pilotov zvláštny objekt žlto-modrej farby, ktorý sa nachádzal vo vzdialenosti len 100 m od lietadla. Obaja muži sa zhodli na tom, že bol väčší ako balón. Keď sa šokovaní spojili vysielačkou s vežou letiska, tá im povedala, že na radare nemonitoruje žiadny nezvyčajný objekt.

Po pristátí v Glasgowe hlavný pilot nahlásil vysoko rizikovú kolíziu s jeho strojom. UK Airprox Board, ktorá incident preverovala, nebola schopná určiť, čo posádka lietadla videla. "Neexistujú žiadne ďalšie informácie, ktoré by naznačovali prítomnosť alebo inú aktivitu v tejto oblasti. Členovia neboli schopní prísť k záveru, k určeniu príčiny alebo rizika," uvádza sa v správe.

Podľa niektorých by však mohlo ísť o vetroň, vrtuľník alebo teplovzdušný balón. Informoval portál mirror.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu