Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajomné FOTO: Žena odfotila "ružového" ducha za plotom školy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: marcella davis)

CLEVELAND - Marcellu Davisovú z amerického Clevelandu čakalo strašidelné prekvapenie, keď si uvedomila, že na fotografii zachytila ducha. Pôvodne chcela urobiť iba snímku svojho synovca na mobilný telefón pred jeho školou, ale nakoniec sa jej podarilo oveľa viac.

Záhadnú postavu v svetloružovom obleku zo 70. rokov si všimla Marcellina dcéra pri prezeraní záberov a upovedomila o tom svoju matku. "Pre mňa to bolo niečo úžasné. Vôbec ma to nevydesilo," uviedla Američanka, ktorá pripúšťa, že nie je veľký technický talent, a preto jej práve dcéra musela priblížiť záber, ktorý urobila 15. apríla.

"Dcéra mi hovorí: "Mami, pozri sa na toto." Tak som sa spýtala na čo? A ona mi ukázala obrázok ducha. Mohli ste vidieť priamo skrz neho," uviedla matka dvoch tínedžerov. Pri bližšom skúmaní naozaj vidno priehľadnú mužskú postavu vo zvonovom obleku a tmavej košeli. Menej viditeľná je už žena stojaca vedľa neho.

Na rozdiel od väčšiny ľudí, ale Davisová nezostala v úžase z nadprirodzeného objavu. Hoci nikdy nevidela ducha alebo nepočula o stretnutiach s nimi v jej okolí, pre noviny Houston Chronicle uviedla, že pre ňu je niečo také úplne normálne.

Pre skeptikov, ktorí ju obviňujú, že ona alebo jej dcéra upravili fotografiu pomocou nejakej aplikácie, má iba jednu odpoveď. Aj keby nejakú takú v mobile mala, netuší, ako sa používa a zaprisaháva sa, že s ňou nijako nemanipulovala.

Tajomné FOTO: Žena odfotila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: marcella davis)

Tajomné FOTO: Žena odfotila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: marcella davis)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu