Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Technická novinka má zmeniť budúcnosť ľudstva: Sex bude iba virtuálny!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Nová revolučná vibračná spodná bielizeň vám zaručí chvíle rozkoše aj napriek tomu, že ste od svojej polovičky na míle vzdialený. Ako je to možné? Nuž, pozrite si, ako ďaleko sa dostal technologický pokrok a s ním aj možnosti erotického vyžitia na veľké vzdialenosti.

Bzučiaca spodná bielizeň je vybavená drôtmi a senzormi, ktoré sú pripojené k internetovej sieti cez Wi-Fi. To znamená, že každý z partnerov môže dráždiť toho druhého pomocou aplikácie vo svojom mobilnom telefóne, a to jednoduchými pohybmi prsta po diagrame na displeji. Čím rýchlejšie sa bude váš prst pohybovať, tým má byť pocit intenzívnejší.

S touto inováciou prišla firma Durex, ktorá už svoju novinku predstavila aj v hravej reklame. Ukazuje v nej prsnatú brunetku, ktorú pochytí záchvat smiechu, keď jej priateľ vyvolá vibrácie v podprsenke a nohavičkách. Napokon mu však nezostane nič dlžná.

Kedy sa dostane Funderwear na trh aj pre verejnosť, nie je známe, ale určite sa nájdu odvážlivci, ktorí vibrujúcu spodnú bielizeň radi vyskúšajú. Informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu