Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Chcel si tajne natočiť sex s priateľkou: Takto ho zmastila!

(Zdroj: YouTube)

BRAZÍLIA - Zámer mladíka urobiť si amatérske porno video so svojou priateľkou sa zvrtol na poriadnu bitku, v ktorej sa stal fackovacím panákom. Dievča sa totiž poriadne rozzúrilo, keď našlo skrytú kameru a pochopilo, čo chcel bez jeho vedomia urobiť.

Na YouTube sa objavili pikantné zábery z mladíkovej spálne, na ktorých sa pripravoval, ako si užije so svojou priateľkou a ešte si to navyše zveční na videu. Nastražená kamera však nebola ukrytá tak dobre, aby ju vyzliekajúca sa dievčina neodhalila a nespravila kvôli nej svojmu milencovi scénu.

Mladík, ktorý už iba v slipoch čakal, kedy sa jeho drahá tiež obnaží, sa snažil síce všetko vysvetliť, ale to mu nepomohlo. Rozparádená slečna sa na neho vyškriabala a pre začiatok mu tresla zopár faciek. Aby toho nebolo málo, poriadne ho vyšticovala za vlasy a napokon zašla rukou do jeho rozkroku a chytila ho za to "najvzácnejšie". V jeho očiach sa objavili slzy a hlas prešiel do ufňukaného tónu.

Priateľka však nad ním nemala zľutovania a na dôvažok záznam z bitky zverejnila na internete, aby aj všetci ostatní videli, čo je to za všiváka. Takýto koniec mladík určite nečakal a pravdepodobne sa cíti dosť trápne. Aj keď ešte stále je tu možnosť, že všetko bolo iba hrané.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu