Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Čoraz viac ľudí má záujem vylepšovať si bývanie. Čaká nás stavebný boom?

(Zdroj: byvatkrajsie.sk)

BRATISLAVA - Úver na obnovu a rekonštrukciu bytových domov teraz môžete získať s atraktívnou zľavou, ak investície povedú k úspore energií. Ovplyvní výhodná ponuka vzhľad našich sídlisk?

S Úverom na obnovu a rekonštrukciu bytových domov od Slovenskej sporiteľne sa teraz môže aj váš panelák zmeniť na nepoznanie.

Upravte si bývanie podľa seba

Ak sa rozhodnete zmeniť vzhľad svojho bytového domu, môžete získať výhodný úver až do 11 000 eur na každý byt so splatnosťou až  do 25 rokov, bez bez zabezpečenia úveru záložným právom k nehnuteľnosti. Navyše sa môže splátkový kalendár prispôsobiť vašim potrebám. Na základe zmluvy uzatvorenej medzi Slovenskou sporiteľňou a Rozvojovou bankou Rady Európy (CEB) môže byť úroková sadzba úverov čerpaných z úverovej linky CEB uzatvorených do 13. septembra 2013 znížená až o 0,38 % ročne.

Uľahčite si riadenie financií s účtom SPORObusiness pre bytový dom.

Vďaka účtu od Slovenskej sporiteľne so zvýhodneným úročením môžete v rámci mesačného poplatku neobmedzene využívať najčastejšie služby a vybrané transakcie:

  • prijaté platby,
  • platobné príkazy cez elektronické bankovníctvo,
  • trvalé príkazy a inkasá.

Vklady na účte SPORObusiness pre bytový dom sa vám zúročia v závislosti od výšky vkladu úrokovou sadzbou od 0,10 % do 0,20 % ročne.

Navyše môžete získať 100 % zľavu z mesačného poplatku za vedenie účtu.
Ak chcete vedieť viac, kliknite na www.byvatkrajsie.sk

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu