Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Varovanie krásky (22): Pre chľasť som sexovala s cudzími mužmi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Emma Gouldová (22) z anglického Ipswichu považovala už ako tínedžerka pitie alkoholu za zábavku a rada sa jej oddávala so svojimi kamarátmi. Keď odišla študovať na vysokú školu úplne tejto závislosti prepadla, ale chýbali jej peniaze. Nakoniec zašla až tak ďaleko, že sa ich pokúsila zarobiť ako prostitútka.

Emma si už ako 15-ročná rada vyrazila na párty, kde nemohol chýbať ani alkohol. Vďaka nemu sa jej darilo zabúdať na problémy doma aj v škole a cítiť sa slobodne. O dva roky neskôr už kradla svojmu otcovi whisky z domáceho baru a v 18-tke počas pitiek spala s 20 mužmi, na ktorých si iba matne spomína. To bol ale iba začiatok.

Po tom, ako odišla študovať biomedicínu na univerzitu, sa všetko iba zhoršilo. Ráno sa prebúdzala s triaškou a nevoľnosťou, ktorú musela zahnať ďalšou dávkou. V tom čase nebolo ničím výnimočným, keď za deň vypila dva litre vodky, fľašu vína a šesť pív. Jej priatelia si však na nej nič podozrivé nevšimli a považovali ju jednoducho za veselú osobu, ktorá je vždy prvá na tanečnom parkete.

Tempo, ktoré Emma nasadila, bolo vražedné. Za týždeň spotrebovala na alkohol 100 libier, ale vreckové a študentská pôžička náklady nestíhali pokryť. Nakoniec po dvoch litroch vodky si to jedného dňa namierila do vykričanej štvrte, kde si hľadala zákazníka. "Po hodine pri mne zastavilo auto s vodičom v obleku, ktorý vyzeral tak na 50, mal veľké brucho a sivé vlasy. Povedal, že za sex mi dá 50 libier. Bola som vydesená a nohy som mala ako zo želé, ale už sa nedalo cúvnuť," spomína na otrasnú skúsenosť mladé dievča.

Varovanie krásky (22): Pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.uk)

Po 20 minútach jazdy s ňou zabočil na pole, kde sa s ním vyspala bez toho, aby použili kondóm. Po polhodine ju odviezol naspäť a dal jej peniaze. Hoci sa cítila neuveriteľne špinavá, neodišla, ale počkala si na ďalšieho záujemcu. Nakoniec si takto zarobila za noc 200 libier. Po tejto skúsenosti a predstave, že by mala ísť znovu na ulicu, sa psychicky zrútila a o svojich problémoch informovala školského poradcu.

Emma sa vrátila späť domov, kde čakala, kým ju vezmú na liečenie, ale mala také abstinenčné príznaky, že musela piť aj naďalej. Tentokrát jej však alkohol kupovala rodina, ktorá vedela, že je lepšie, ak jej ho zaobstará ona, ako by ho mala hľadať inde. O dva mesiace neskôr však prišlo zvracanie krvi a previezli ju do nemocnice.

Nakoniec sa dostala aj na odvykaciu kúru a testy na pohlavné choroby boli našťastie v poriadku. Okrem toho jej poskytli aj psychologické poradenstvo, pretože trpela hanbou za svoju prostitúciu. Emma už desať mesiacov chodí opäť na univerzitu a našla si aj priateľa, ktorý pozná celú jej minulosť. "Učím sa odpúšťať sama sebe a snažím sa nechať svoju minulosť za sebou," uviedla pre britský denník The Sun Emma, ktorá chce svojím príbehom ukázať, že alkoholizmus sa týka každého. Bez ohľadu na vek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu