Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

V púšti mali nájsť telo mimozemšťana: Chcú zverejniť jeho pitvu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Dokumentárny film, ktorý sa má čoskoro dostať na verejnosť, sľubuje ukázať "cudziu" bytosť, ktorá bola pred niekoľkými rokmi nájdená v čilskej púšti Atacama. Jej veľkosť je však viac ako zarážajúca, dosahuje iba čosi vyše 15 cm.

Film s názvom "Sirius" bude tiež pojednávať o ľahko dostupných formách alternatívnych energetických technológií, ktorými môžu mimozemšťania prekonávať obrovské vesmírne vzdialenosti, aby sa dostali k nám zo svojho domovského sveta.

V púšti mali nájsť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Osobou, ktorá stojí za celým dokumentom, je doktor Steven Greer, bývalý lekár, ktorý sa aktívne usiluje o to, aby americká vláda odhalila pravdivé a tajné informácie o mimozemskej realite. "Sirius" zahŕňa aj záznam z pitvy tela tvora, ktorého DNA je vraj neznáma.

V roku 1993 Greer vytvoril Projekt odhalenie s cieľom prinútiť vládu, aby priznala informácie o údajných UFO a mimozemských vedomostiach, rovnako ako informácie o pokročilých energetických a pohonných metódach. Podľa neho tajomstvo okolo UFO a mimozemskej inteligencii nemá nič spoločné s mimozemšťanmi, ale ľuďmi, silou veľkých korporácií a finančných zájmov, ktoré nechcú, aby sme sa dozvedeli pravdu.

V púšti mali nájsť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Akonáhle ľudia pochopia, že utajované projekty prišli na to, ako funguje UFO, uvedomia si, že už nepotrebujeme olej, uhlie a jadrovú energiu. A to je hnacia sila celého tohto tajomstva," vyjadril sa Greer, ktorého film bude mať hollywoodsku premiéru 22. apríla.

Či sa vo filme nakoniec budeme pozerať na bytosť z planéty, neobjavený druh z dobrej starej Zeme, alebo pôjde o podvod, sa možno aj tak nikdy nedozvieme. Informoval portál huffingtonpost.com.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu