Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Keď láska hory prenáša: Milenci sa vzali 60 rokov od prvého stretnutia!

Už sú opäť spolu, tentokrát už navždy Zobraziť galériu (4)
Už sú opäť spolu, tentokrát už navždy (Zdroj: thefrisky.com)

LONDÝN - Dvaja sedemdesiatnici z Veľkej Británie sa vzali po viac ako šesťdesiatich rokoch odvtedy, čo sa prvýkrát stretli. Príslovie hovorí, že stará láska nehrdzavie a v tomto prípade to platí doslova.

Šestnásťročná Eileen Lockleyová sa s o rok starším Warnerom Billingtonom zoznámila, keď prechádzala okolo jeho domu v meste Smethwick. Mladík sa do sympatickej Angličanky okamžite zamiloval a oslovil ju. Krátko nato však narukoval do armády. Počas "opušťáku" ju opätovne vyhľadal a dvojica si začala dopisovať. O dva roky neskôr sa chceli vziať, Eileenin otec bol ale vzhľadom na ich nízky vek proti.

Keď láska hory prenáša:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thefrisky.com)

Cesty zaľúbencov sa na viac ako polstoročie rozišli. Našli si iných partnerov, s ktorými si založili rodinu. V roku 2010 ich opäť dala dohromady náhoda, či skôr osud. Eileen má v rodnom meste otvorený hotel, v ktorom sa ubytoval Billingtonov známy. Keď sa dozvedel, že ovdovela, povedal to kamarátovi, ktorý svojej dávnej priateľke zavolal, aby jej vyjadril úprimnú sústrasť.

Krátko nato sa stretli aj osobne. A keď zistili, že medzi nimi ešte stále preskakuje iskra, rozhodli sa tentokrát už nič neponechať na náhodu a v decembri 2011 sa zosobášili, uvádza portál The Huffington Post.

Keď láska hory prenáša:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thefrisky.com)

"Je to, akokeby sme boli znovu tínedžermi a nikdy sa nerozišli. Aj po tak dlhej dobe sa milujeme stále rovnako," hovorí Eileen. "Nechápte nás zle, obaja sme mali šťastné manželstvá, ale teraz, keď sme obidvaja vdovcami, neexistuje dôvod, prečo by sme nemohli byť spolu," dodáva Warner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu