Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena schudla 110 kíl a je strašne nešťastná: Nemala odvtedy sex!

Shadoe kedysi muži milovali, dnes o ňu ani nezakopnú.
Shadoe kedysi muži milovali, dnes o ňu ani nezakopnú. (Zdroj: thesun.co.uk)

LOS ANGELES - Shadoe Greyová (49) z amerického Los Angeles schudla zo 160 na 50 kíl a väčšina baculiek by na jej mieste skákala od radosti. Ona však má so svojou zmenou podstatný problém. Po lekárom odporúčanom by-passe žalúdka prišla o svoje kypré tvary a stala sa pre mužov neatraktívna, takže drží vynútený celibát. Navyše ju vylúčili aj z klubu veľkých žien, ktorý sama kedysi založila.

Shadoe sa nafúkla na hmotnosť 160 kíl po tom, čo sa neustále napchávala šiškami, obrovskými raňajkami a jedlami z donášky. So svojou postavou nemala žiadny psychický problém, ale nadváha jej privodila astmu, bolesti v kolenách aj únavovú zlomeninu v dolnej časti chrbta. Po čase si už sama nedokázala ani zaviazať šnúrky a lekár jej odporučil operáciu, pretože by mohlo prísť k ochrnutiu.

Pre ženu, ktorá ako prvá na svete v roku 1997 založila klub pre veľké dámy, to bol síce šok, ale nakoniec sa zo strachu o svoje zdravie podvolila a v roku 2005 podstúpila podviazanie žalúdka. Odvtedy jej hmotnosť začala rapídne klesať, až skončila na váhe 50 kíl. Namiesto toho, aby mala radosť, však prišla o sexepíl aj spolupatričnosť ostatných baculiek z klubu. Vyhnali ju jej z vlastného podniku, pretože nechceli, aby v ich mene hovorila štíhla žena.

"Nikdy sa neprestanem cítiť ako vyvrheľ mojich vlastných ľudí. Stratila som veľa priateľov, ktorí nedokážu prijať, že už nie som tučná. Ale aj keď som bol nútená utiahnuť sa do tieňa, stále sa plavím pod vlajkou veľkých žien," vyjadrila svoje pocity Shadoe, ktorá smúti, že sa na operáciu dala nahovoriť. Okrem toho, že prišla o vlastnú osobnosť, stratila aj záujem mužov, ktorí sa o ňu dovtedy uchádzali. Žiadosti o rande zrazu prestali a jej milostný život momentálne nestojí za nič.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu