Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

VIDEO Dráma na ulici: Pod chodcom (†25) sa zrazu prepadla zem!

(Zdroj: YouTube)

SHENZEN - Yang Jiabin (†25) práve prechádzal pobrežnou štvrťou Futian v čínskom meste Shenzhen, keď sa pod jeho nohami prepadla zem a on sa zrútil do hĺbky. Napriek záchrannej akcii sa ho už nepodarilo zachrániť živého. Celú udalosť natočili bezpečnostné kamery na ulici.

Dramatické zábery z utorka ukazujú, ako sa zrazu pod nohami chodca s modrým dáždnikom vytvorila masívna diera, ktorá ho doslova pohltila. Moment, kedy mladík zmizol v 16 metrov hlbokej a 5 metrov širokej diere, zachytili hneď dve kamery. V čase, keď dorazili záchranári, bol už Yang Jiabin mŕtvy.

Prepadnutie zeme mohli podľa odborníkov spôsobiť prudké lejaky, ktoré oblasť bičovali niekoľko dní. Podľa iných však môže byť na príčine aj blízke stavenisko, odkiaľ boli cítiť otrasy. Zle naplánovaná infraštruktúra a rýchly rozvoj sa mohli podpísať pod príčinu tragédie.

Nešťastná udalosť natoľko traumatizovala niektorých blízkych obyvateľov, že zo strachu ušli zo svojich domovov. Oblasť by mohla byť totiž potenciálne nebezpečná. Informoval portál nydailynews.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu