Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mal všetko, teraz nemá nič: Brit vyhral 2,1 milióna, všetko prehajdákal!

Roger Griffiths Zobraziť galériu (3)
Roger Griffiths (Zdroj: dxbwebsite.com)

WETHERBY - Brit, ktorý v roku 2005 vyhral v lotérii 1,8 milióna libier (2,1 milióna eur), sa priznal, že všetky peniaze už minul a na účte mu ostalo len úbohých desať libier (11,6 eur). Teraz mu nezostáva nič iné, len trpko spomínať na časy, kedy sa topil v luxuse.

Roger Griffiths sa po výhre nádejal, že peniaze zabezpečia jeho rodinu do konca života a už sa tak nebude musieť strachovať o jej budúcnosť. Stal sa však presný opak. Pravda je totiž taká, že ako hospodár sa vôbec neosvedčil a celú výhru rozhajdákal bez uváženia na luxusné veci a dovolenky.

Roger s manželkou Larou pri preberaní šeku
Zobraziť galériu (3)
Roger s manželkou Larou pri preberaní šeku  (Zdroj: dxbwebsite.com)

Prvou vecou, do ktorej štyridsaťdvaročný muž zainvestoval, bola kapela, v ktorej kedysi hrával. Za 25 tisíc libier prenajal štúdio, aby nahrali album, z ktorého sa potom predalo len 600 kópií. Samozrejme nechýbali ďalšie svetské radosti v podobe domu za 670 tisíc libier, niekoľkých športiakov vrátane Porsche či výletov do New Yorku, Dubaja, Monaka a Malorky. Žene za 200 tisíc libier kúpil salón krásy a deti poslal do súkromnej školy, ktorá ho ročne stála 10 tisíc.

Griffiths naplnil svoju garáž luxusnými autami
Zobraziť galériu (3)
Griffiths naplnil svoju garáž luxusnými autami  (Zdroj: dxbwebsite.com)

Po pár rokoch ale nastal moment, ktorý všetko zmenil, napísal Daily Mail.. Griffiths zle investoval a tvrdo na to doplatil. Prišiel nielen o svoje bohatstvo, ale aj rodinu. Manželka Lara od neho odišla a nechala ho napospas osudu.

"Mal som všetko a teraz nemám nič. Som na tom tak zle, že mi museli požičiať rodičia," hovorí Roger, ktorý sa v snahe zbaviť sa dlhov vrátil do práce. "S odstupom času môžem povedať, že výhra v lotérii bola ako smrteľná otrava, ktorá mi zničila život," smutne dodáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu