Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šťastlivec uzatvoril stávku cez SMS, vyhral viac ako 60 tisíc eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Tipos)

BRATISLAVA - Za vklad 1,05 eura vyhral hráč príjemných 63 494,45 eura. Tomu sa hovorí skutočné šťastie! "V stredajšom žrebovaní padol jackpot v doplnkovej hre JOKER vo výške 63 494,45 eura. Na svoje konto si ho bude môcť pripísať hráč, ktorý uzavrel stávku na jeden tip v hre LOTO a na doplnkovú hru JOKER prostredníctvom esemesky," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, Rastislav Čépe. Šťastlivec za stávku zaplatil len 1,05 eura.

Ide vôbec o prvý tohtoročný jackpot, ktorý padol v číselných lotériových hrách spoločnosti TIPOS prostredníctvom SMS správy. "Zároveň je to piaty jokerový jackpot v tomto roku. Možno tiež uviesť, že je to zatiaľ najvyššia tohtoročná jokerová výhra," uviedol Čépe. Vlani padol jokerový jackpot prostredníctvom SMS stávky raz. "Išlo o fantastický jackpot v doplnkovej hre s hodnotou 184 312 eur. Padol v žrebovaní  dňa 12. 12. 2012. Možno tiež dodať, že išlo o druhú najvyššiu jokerovú výhru v minulom roku," pripomenul hovorca.
      
JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno".
      
TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu