Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Úžasný výkon: Videli ste takto tancovať break dance 6-ročné dievča?!

(Zdroj: YouTube)

PARÍŽ - Napriek tomu, že ju takmer nebolo vidieť od zeme a jej súper bol nielen vyšší, ale aj starší, malá Britka ho strčila hravo do vrecka. V súťaži breakdancerov v Paríži sa v sobotu predviedla ako dokonalá tanečníčka, ktorá uchvátila nielen porotu, ale aj publikum.

Terra z Wolverhamptonu sa predstavila v sivej teplákovej súprave z ružovými pruhmi až po svojom protivníkovi, ale od začiatku bolo jasné, že má nad ním navrch. Dokonalé pohyby, profesionálna prepracovanosť, uvoľnenosť a spontánnosť privádzali divákov do varu a zdalo sa, že dievča si poriadne užíva, že je stredobodom pozornosti.

Napriek tomu, že má iba šesť rokov, zvládla náročnú choreografiu vrátane stojky na hlave, piruet, sklzu po podlahe a iných vychytávok, za ktoré si vylúžila potlesk. Okrem toho urobila aj poriadnu šou, keď svojmu súperovi dala gestami najavo, že je odpísaný.

Terra je členkou britskej tanečnej skupiny Soul Mavericks od roku 2012 a tancuje spolu so svojou 8-ročnou sestrou Eddie. V Británii patria medzi najlepších a zastupujú krajinu aj na medzinárodnej úrovni.

Začiatky break dance siahajú do roku 1970, kedy išlo o pouličný tanec braný ako súčasť kultúry hip hopu medzi africkými a latino-americkými mladíkmi v New York City. Neskôr sa rozšíril po celom svete a stal sa populárnym. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu