Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pozor na výtlky a kaluže: Mohlo by sa vám prihodiť toto!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

USA - Keď si kamaráti mladého Američana doberali, že sa neodváži v nových teniskách skočiť do mláky, zdalo by sa, že o nič vážne vlastne nejde. Najhoršie, čo sa mu mohlo stať, bolo, že si svoju žiarivú bielo-modrú obuv trochu ušpiní. A tak Lakeem prijal stávku o jeden dolár a kvôli nepredvídaných okolnostiam sa stal hitom internetu.

V podarenom videu na Youtube vidno tínedžera stojaceho pred kalužou na parkovisku istého obchodu. Aj napriek tomu, že je vonku ešte sneh a zima, on má na sebe iba kratšie nohavice, bundu a nové tenisky. Jeho kamaráti ho nabádajú, aby nebol padavka a za dolár sa trochu namočil.

Scénka sa im zdá už od začiatku taká vtipná, že vytiahnu mobilné telefóny a Lakeemovu dilemu si natáčajú. Ten sa napokon rozhodne, že nemá veľmi čo stratiť, okrem hrdosti, a s úsmevom skočí vpred. Ale namiesto malého šplechnutia do pár centimetrov povrchovej vody sa ozve poriadne čľup a mladík na chvíľu úplne zmizne pod hladinou.

Pozor na výtlky a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Pozor na výtlky a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Jeho kamaráti sa v tom okamihu začnú od smiechu zvíjať a niektorí idú doslova do kolien. Nešťastníkovi, ktorý sa vykúpal v ľadovej vode, jeden z nich pomôže z diery von, ale podľa záberov to vyzerá, že sa vôbec nehnevá. Práve naopak.

Video za pár dní získalo už vyše milión videní a určite ďalšie tisíce ešte pribudnú. Jeho priatelia tvrdia, že sami netušili, aká je kaluž hlboká, takže to z ich strany nebola žiadna pasca. V každom prípade Lakeem vyhral a dolár si zaslúži. Informoval portál dailymail.co.uk.

Podobný záznam sa však objavil na internete už pred minimálne piatimi rokmi a v súčasnosti slávi na Facebooku nový boom. Niektoré vtipné situácie sú totiž nadčasové. Detská hra s loptou a skákanie do mlák sa nie vždy vypláca.

Mláka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu