Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Sánkarky hore bez: Dievčatá ukázali na svahu prsia a chutné zadočky!

(Zdroj: austriantimes.at)

ALTENBERG - Čo by to bola za zima v Nemecku, keby sa aj tento rok v stredisku Altenberg neuskutočnila súťaž v sánkovaní hore bez. A ako už tradične, aj tentokrát, sa bolo na čo pozerať. Najmä u ženských účastníčok tejto uvoľnenej disciplíny.

Hoci minulú sobotu vládlo v stredisku mrazivé počasie, dobrovoľníci a dobrovoľníčky zhodili svoje odevy a zostali iba v topánkach, nohavičkách a boxerkách či slipoch. Kvôli bezpečnosti samozrejme nechýbala ani ochranná prilba.

Treba však priznať, že mužská časť osadenstva na seba určite nepritiahla toľko pozornosti, čo ženská. Diváci sa mohli údajne rátať v tisícoch a vyvolávali tú správnu atmosféru hlasným povzbudzovaním.

Spôsob sánkovania si súťažiaci mohli zvoliť podľa vlastného uváženia, a tak kým niektorí dali prednosť klasickému posedu, iní ležali na bruchu, ale všetci sa snažili dostať do 100 metrov vzdialeného cieľa, čo najrýchlejšie. Na víťaza totiž čakala finančná odmena.

Medzi mužmi si prvenstvo vyslúžil bývalý model Nico Schwanz, zatiaľ čo ženy najlepšie reprezentovala Annett Schnädelbachová (30). "Bolo tam mrazivo, ale aspoň máte pocit, že idete veľmi, veľmi rýchlo, keď vietor sviští cez každý kúsok vášho tela," prezradila Annettt pre portál austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu