Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bolí už na pohľad: Opitá Jessica (25) si do nosa zapichla dáždnik!

Jessica s dáždnikom v nose Zobraziť galériu (2)
Jessica s dáždnikom v nose (Zdroj: onenewspage.co.uk)

WATFORD - Hovorí sa, že opití ľudia majú šťastie a z nehôd, ktoré by iných dokaličili, vychádzajú prinajhoršom s modrinami. To ale neplatí o mladej Britke, ktorá si v podguráženom stave zapichla do nosa dáždnik. Hoci nepríjemná situácia určite nebola na smiech, privolaným záchranárom by sa šklbanie kútikov zrejme vyčítať nedalo.

Incident sa stal po tom, ako sa Jessica Yatesová vrátila so svojou kamarátkou z "prechádzky" po meste. Vonku vtedy veľmi pršalo, takže mala so sebou aj dáždnik, ktorý hodila ešte otvorený na zem. Potom sa od únavy hodila na posteľ, z ktorej sa však vzápätí zošmykla dolu. Čo čert nechcel, dopadla akurát na dáždnik, ktorý sa jej zapichol do nosnej priehradky a prerazil horné ďasno.

"Bola som trochu opitá, takže som si najprv vôbec neuvedomovala, čo sa stalo," rozpráva dvadsaťdvaročná brunetka. Jej priateľka okamžite privolala sanitku. Záchranárom sa po príchode naskytol tragikomický pohľad na dievčinu, ktorej z tváre visel celý dáždnik.

Bolí už na pohľad:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

V nemocnici najprv museli veľkú časť z neho odrezať a zvyšný, zhruba pätnásťcentimetrový kúsok, potom pacientke odstránili pod celkovou anestézou. Neskôr jej ho lekári dali na pamiatku. Jessice ostala po operácii len niečo vyše centimetrová jazva, napísal The Sun.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu