Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Robotníka prepichla oceľová tyč: Sadol si a "kecal" s kolegami!

Barroso nespanikáril Zobraziť galériu (2)
Barroso nespanikáril (Zdroj: YouTube)

RIO DE JANEIRO - Istý brazílsky stavebný robotník môže ďakovať všetkým svätým za to, že prežil zranenie, ktoré sa zvyčajne končí smrťou. Pri práci na stavbe sa totiž pošmykol a z výšky troch metrov spadol na oceľový prút, ktorý mu prepichol krk. Napriek tomu si zachoval chladnú hlavu a komunikoval s kolegami.

Francisco Barroso musel v nepríjemnej polohe vydržať až dovtedy, kým jeho kolegovia neodrezali tyč na oboch koncoch, ktoré mu trčali z tela. Potom si ho už prevzali záchranári.

"Zdvihli sme ho a posadili na stoličku. Hovoril normálne a požiadal nás, aby sme ten prút z neho vytiahli. Vedeli sme ale, že by sme tým mohli ohroziť jeho život, tak som aspoň odrezal konce," povedal Franciscov kolega Ronaldo Lima.

Robotníka prepichla oceľová tyč:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Lekári muža po prevoze do nemocnice okamžite operovali. Tyč podľa nich minula len o pár milimetrov dve tepny, píše portál Novinky.cz. "Jeho stav je stabilizovaný. Cíti sa dobre, nemá bolesti ani horúčku. Všetko si pamätá. Necháme si ho tu ešte na pozorovanie pre prípad, že by nastali komplikácie," uviedol chirurg Luiz Alexandre Essinger.

Prepichnutý krk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu