Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Noc reklamožrútov sa na Slovensko vracia vo veľkom štýle

(Zdroj: Cinema city)

BRATISLAVA - Po takmer trojročnej odmlke sa na Slovensko vracia fenomenálne podujatie pre všetkých milovníkov reklám – Noc reklamožrútov 2013. Tradíciu Noci reklamožrútov obnovuje opäť po dlhej pauze Cinema City. Takmer 300 reklám z celého sveta v 5 hodinách zábavy doplnených jedinečným sprievodným programom si návštevníci budú môcť vychutnať už 22. marca 2013 v Cinema City Eurovea.

Moderné technológie, nové priestory, jedinečná show – to všetko čaká na návštevníkov podujatia Noc reklamožrútov 2013, ktoré sa bude konať  22. marca 2013 od 21,00 hod. v Cinema City Eurovea. Témou tejto jedinečnej šou sú v tomto roku digitálne technológie a digitálna DNA dnešnej doby. Cinema City v náväznosti na tému pripravilo pre fanúšikov reklamy okrem 5 hodín reklám z celého sveta aj shake plný digitálnych vychytávok. Návštevníci Noci reklamožrútov 2013 okrem programu v jednotlivých sálach dostanú možnosť zažiť na vlastnej koži aj ukážky najmodernejších technológií. Pripravený bude holografický stojan, laserová šou, human joystick, interaktívna podlaha, či fog screen.

„Cinema City sa rozhodlo potešiť všetkých fanúšikov obľúbenej Noci reklamožrútov a vrátiť toto jedinečné podujatie opäť aj na slovenské plátna. Po takmer trojročnej odmlke si Noc reklamožrútov zaslúži veľkolepý comeback, a tak sme sa rozhodli rozšíriť sprievodný program o aktivity v súvislosti s témou, ktorou sú v tomto roku digitálne technológie a DNA. Pre návštevnikov budú vo foyer kina k dispozícii najmodernejšie technologické vychytávky a každých 30 minút aj zaujímavý program na pódiu. Zároveň sme digitálnym technológiám venovali celú sálu, kde si návštevníci budú môcť technológie skúsiť aj na vlastnej koži. Sme presvedčení, že návštevníci sa tento rok na Noci reklamožrútov majú naozaj na čo tešiť a tradíciu tohto podujatia obnovíme naozaj vo veľkom štýle“, hovorí Róbert Švec, marketingový manažér Cinema City Slovakia.

Okrem takmer 300 reklám z celého sveta sa počas Noci reklamožrútov 2013 v Cinema City Eurovea predstavia kapela This is Kevin, moderátor večera EnDRU, majster sveta v loopingu,  so svojou beatboxovou šou. Taktiež je pripravená módna prehliadka a večer vyvrcholí párty s DJ setom rádia Európa 2 až do skorých ranných hodín.

Noc reklamožrútov 2013 sa uskutoční v Cinema City Eurovea 22. marca 2013 od 21,00 hod.. Lístky sú v predaji priamo v pokladniach Cinema City a taktiež na portáli www.predpredaj.sk. Všetky informácie ohľadom noci reklamožrútov nájdete aj na stránkach www.nocreklamozrutov.sk a na oficiálnej facebook fanpage Cinema City Slovensko.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu