Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vojnu snowboardistov ukončil karamel

Milka
Milka (Zdroj: milka)

Vyhrotené spory medzi snowboardistami v Jasenskej doline sú vyriešené! Vyjednávači znepriatelených strán si konečne podali ruky.

 

 

Nekonečných päť rokov trval konflikt dvoch rozhnevaných strán v rámci snowboardovej komunity v Jasenskej doline. Na začiatku roka 2008 zvrhla rebelská frakcia Snowboard klubu vtedajšie vedenie a spory museli byť ukľudňované za účasti polície.

Aj keď k lynčovaniu nedošlo, kamarátska idyla skončila. Snowboardisti sa vtedy zahrabali v snehových zákopoch a hádzali do seba cencúle. Skončilo dokonca aj organizovanie tradičného závodu Golden Board. „Boli sme z toho rozladení, ale nikto nedokázal urobiť prvý krok k zmiereniu,“ zhodujú sa dnes.

Zmena nakoniec prišla zo dňa na deň, keď sa bývalý šéf Snowboard klubu Peter Doska odhodlal k zmierlivému gestu a poslal rozhádaným snowboardistom video z aplikácie Zážitkomat. A aby úspech svojho plánu poistil, nepozorovane položil pred každou horskou chatou znepriatelenej frakcie kartón čokolády Milka Caramel.

„Chcel som, aby sme si natiahli tie krásne zážitky, ktoré nás spájajú,“ povedal Doska. A aká bola reakcia? „Keď sme videli video zo Zážitkomatu, spomenuli sme si na všetky tie úžasné chvíle v Snowparku. Bolo nám jasné, že spory musia skončiť,“ vravia ostatní snowboardisti.

Po prezretí si videa s fotkami z pretekov, freeride zjazdov aj divokých večierkov snowboardisti pookriali a naskočili na vlnu jemnosti. Dávne spory sú zabudnuté, všetci sa chystajú na ďalší ročník závodu Golden Board a dlhé večery v horských chatách sa príjemne tiahnu – tak ako karamelová náplň čokolády Milka.

Uverili ste našej sladkej rozprávke? Jedno je isté, aj vy si môžete natiahnuť tie najjemnejšie zážitky, ktoré prežívate so svojimi blízkymi. Milka Caramel Zážitkomat je aplikácia, v ktorej si jednoducho vytvoríte video, ktorým urobíte radosť všetkým vašim priateľom. Zážitkomat nájdete TU.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu