Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Striptér prehovoril: Ženy sú zo mňa hotové, chytajú mi penis!

Rowana ženy Zobraziť galériu (2)
Rowana ženy "žerú" (Zdroj: hunkybutlers.co.uk)

LONDÝN - Lepia sa na neho ako medvede na med. Rodený Londýnčan Rowan Cox núdzou o ženskú pozornosť rozhodne netrpí. Odkedy sa stal striptérom, je doslova na roztrhanie. Jedna vášnivá fanúšička ho dokonca prenasledovala. Svoju prácu by napriek tomu nemenil za žiadnu inú.

Rowan vyštudoval herectvo. Keďže sa ale ocitol vo finančnej núdzi a ponuky do filmu či televízie neprichádzali, začal sa živiť svojím telom. Ponatieral sa detským olejčekom a prihlásil sa do agentúry pre tanečníkov a striptérov. Úspech zaznamenal prakticky okamžite.

"Môj prvý kšeft bola narodeninová párty. Hneď, ako som na ňu došiel, sa na mňa vrhli ženy. Jačali ako zmyslov zbavené, nič také som nikdy nezažil," spomína mladík na svoje začiatky.

Romeo, ako si hovorí, vystupuje v štyroch kostýmoch - ako policajt, hasič, námorník a James Bond. Svoju garderóbu musí pravidelne obnovovať, pretože sa často stáva, že mu ju ženy v návale vášne roztrhajú. Taktiež ho rady chytajú za zadok a tie odvážnejšie i za rozkrok. K tomu nedávno došlo aj na oslave 81-ročnej dôchodkyne.

Striptér prehovoril: Ženy sú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: hunkybutlers.co.uk)

Rowan si ukazovaním svojho vypracovaného tela dokáže zarobiť od 300 do 900 libier týždenne (348 až 1045 eur), píše denník The Sun. Ženy by boli ochotné zaplatiť mu aj za sex, to však Angličan rázne odmieta. "Často dostávam návrhy na intímne zblíženie, ja ale nie som prostitút."

Pohľadný striptér je zatiaľ slobodný. Rodina a priatelia jeho prácu akceptujú, partnerkám sa ale príliš nepáči. Nedávno sa s jednou dokonca kvôli tomu rozišiel. Zmeniť svoj život ale zatiaľ neplánuje. "Je síce trochu divné, že do práce chodím prezlečený za námorníka a každý deň si musím holiť celé telo, ale momentálne mi to tak vyhovuje. Ak nájdem tú pravú, ktorá bude stáť za to, pouvažujem nad serióznejšou prácou," dodal Rowan.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu