Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dcéra slávneho futbalistu sa vyzlieka na webe: Za minútu pýta 3 libry!

Tahli nemá zábrany Zobraziť galériu (3)
Tahli nemá zábrany (Zdroj: onenewspage.co.uk)

LONDÝN - Dcéra anglickej futbalovej legendy vzbudila rozruch po tom, ako sa ukázalo, že sa na internete vyzlieka pre peniaze. Otázkou je, prečo to vlastne robí. Podľa svojich slov chce pomôcť svojmu biznisu, aby sa rozbehol. Škodoradostné jazyky ale tvrdia, že sa týmto spôsobom chce len zviditeľniť.

Britskú verejnosť momentálne zamestnáva aféra, ktorú rozpútala blonďavá Tahli Grobbelaarová. Nejde o nikoho iného, ako o dcéru slávneho brankára Brucea Grobbelaara, ktorý hrával za FC Liverpool.

Dcéra slávneho futbalistu sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liverpoolfc.com )

Za tri libry (3,5 eura) za minútu vám spolu s kamarátkou ukáže odhalený hrudník a sexi zadok. Na webstránke, kde sa ponúka, o sebe napísala: "Som zábavná, sexi a nemravná. Rada sa hrám s chlapcami aj dievčatami a nebránim sa novým veciam. Veď ako sa hovorí, v živote treba všetko raz vyskúšať."

Dcéra slávneho futbalistu sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

Dvadsaťosemročná Tahli denníku The Sun povedala, že sa odhaľuje preto, aby vyzbierala peniaze pre vlastnú firmu, ktorá sa zaoberá predajom topánok. Tento argument ale príliš dôveryhodne veru neznie. Ktovie, čo na striptíz hovorí jej otec, pre médiá sa totiž odmietol k tejto záležitosti vyjadriť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu