Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľtrh Dieťa a rodina v Inchebe predstaví detské potreby a rady nad zlato

Veľtrh Dieťa a rodina je otvorený 8. – 10. februára od 10:00 do 18:00
Veľtrh Dieťa a rodina je otvorený 8. – 10. februára od 10:00 do 18:00 (Zdroj: incheba)

Piatok, sobota a nedeľa sa v bratislavskej Inchebe budú točiť najmä okolo plienok, cumlíkov a kočíkov. Koná sa totiž veľtrh Dieťa a rodina, kde si prídu na svoje najmä tehuľky a maminy. Okrem ponuky potrieb pre deti a rodičovstvo, ich čakajú dobré rady nad zlato od skúsených odborníkov. Pre najmenších sú pripravené zábavné sprievodné aktivity.

 

V ponuke štyridsiatky vystavovateľov sú kočíky, autosedačky, klokanky a baby šatky, detský nábytok, bicykle a odrážadlá, kozmetika a hygienické potreby, cumlíky, fľaše, hryzátka, tehotenské a detské oblečenie, hračky, detská obuv i rôzne služby ako fotenie detičiek, ponuka zdravotníckych služieb a voľnočasových aktivít pre najmenších.

Sprievodný program poteší malých i veľkých. Bezplatné prednášky lekárov, psychológov a detských sestier sa venujú témam od počatia dieťatka, cez prípravu na jeho príchod, pôrod, dojčenie, prikrmovanie, starostlivosť o bábätko až po výzvy súvisiace s výchovou dieťaťa. Svoje skúsenosti so zdravým stravovaním príde odovzdať aj MUDr. Igor Bukovský. Organizátori pripravili prekvapenie aj pre oteckov. Im je určené divadelné predstavenie, one man show o vtipných úskaliach otcovstva s Romanom Pomajbom Show Ocko. Na pódium výstaviska sa zo štúdia na Kolibe prenesie nová talkshow TV JOJ Supermama. Návštevníčky sa budú môcť interaktívne zapojiť do jej priebehu svojimi otázkami. Deti čakajú divadielka, šantenie s hudobnými nástrojmi, tanečné aktivity, canisterapia, cvičenie a veľa zábavy. Príde aj obľúbený škriatok FíhaMIA so svojim farbičkovým koncertom.

Väčšie deti sa dosýta vybláznia hlavne v sobotu 9. februára. Malým slečnám je určená šou Littlest Pet Shop a chlapcom Boys Show. Celodenné eventy sprevádzajú súťaže, v ktorých deti získajú až 5000 darčekov. Vystúpi aj dievčenská skupina Diamond Cats, spevák Martin Harich, tanečníci Jumbo Chicks, Šašo Luboš, tancujúci psík a poník Vilík.

Veľtrh Dieťa a rodina je otvorený 8. – 10. februára od 10:00 do 18:00. Vítané sú aj maminy s bábätkami. Bude im k dispozícii oddychová zóna s možnosťou odparkovať kočík, dieťatko nakojiť, ohriať stravu, nakŕmiť a prebaliť.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu