Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To je právnik: Klientke zaúčtoval čas, ktorý presexovali!

Thomas Lowe si užil a ešte dostal aj zaplatené.
Thomas Lowe si užil a ešte dostal aj zaplatené. (Zdroj: Facebook)

BURNSVILLE - Ženatý advokát Thomas Lowe (58) mal polročný vzťah so ženou, ktorú zastupoval v prípade rozvodu. Minulý týždeň však prišiel o licenciu po tom, čo priznal nielen svoju aférku s klientkou, ale aj to, že si čas strávený sexom nechal preplatiť.

Dokumenty získané z jeho kancelárie v Burnsville v štáte Minnesota odhalili, že svoje sexuálne vyžitie si naúčtoval a zakódoval poznámkami ako "míting".

Prvýkrát sa so ženou stretol v auguste 2011, kedy prediskutovávali možnosť jeho zastupovania pri rozvode. Po tom, ako si ho žena najala, jej pri telefonickom rozhovore robil komplimenty a informoval sa na intímne spolužitie s manželom. Nakoniec sa spýtal, či nemá záujem o sex s ním. O mesiac neskôr už boli milenci a ich vzťah trval až do marca 2012, kedy ho Lowe ukončil.

Všetko sa nakoniec prevalilo, keď sa jeho milenka pokúsila zabiť. Zatiaľ čo sa zotavovala v nemocnici, povedala orgánom o afére.

Lowe spočiatku všetko popieral, ale neskôr "pripustil obvinenia". Najvyšší súd 10. januára rozhodol, že príde o licenciu na vykonávanie advokátskej praxe. Nebolo to však prvýkrát, kedy mal právnik opletačky so zákonom. V roku 1997 dostal podmienku za nákup kokaínu od klienta. Lowe bude môcť požiadať o povolenie znovu vykonávať prax po uplynutí 15 mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu