Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sex za milión lajkov: Petter dostane do postele túto študentku!

Petter a Cathrine si pekne zavarili.
Petter a Cathrine si pekne zavarili. (Zdroj: Facebook)

OSLO - Mladík (20) z Nórska sa inšpiroval nápadom dvoch amerických dievčatiek, ktoré za milión lajkov na Facebooku dostali od otecka psa. Jeho "odmena" za ten istý počet lajkov však bola úplne iná. Ak sa mu podarí dosiahnuť tento cieľ, jeho kamarátka sa s ním vyspí.

Petter Kverneng a Cathrine Johansenová si nevymysleli práve najvhodnejší žart pre svojich priateľov. Na Facebooku umiestnili svoju fotografiu, kde mladík drží v rukách plagát s výzvou: "Catherine hovorí, že keď dostanem milión lajkov, tak sa so mnou vyspí. Prosím, zdieľajte a lajkujte!"

Obaja mali mať toľko rozumu a vedieť, že tak ako v prípade dievčatiek aj oni by mohli uspieť a rátať s tým, že svoj sľub budú musieť aj splniť. Zdá sa však, že s tým majú trochu problém.

Už pár hodín po zverejnení prosby sa im totiž naozaj podarilo zozbierať potrebný počet lajkov a Petter si teraz nie je vôbec istý, ako sa s tým vyrovnať. Navzájom totiž k sebe dvojica neprechováva žiadne romantické city a sú iba dlhoroční kamaráti ešte od strednej školy. A Petter má aj ďalšiu dilemu. Ako to zamlčať pred otcom dievčaťa. To sa mu však asi s ohľadom na medializáciu nepodarí.

Sex za milión lajkov:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu