Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fenomén milión lajkov pobláznil web: Dcéry vydrhnú dom zubnou kefkou!

(Zdroj: Facebook)

OSLO - Po tom, ako americké sestry dostali od ocka za milión lajkov na Facebooku, šteniatko a mladík sex so svojou kamarátkou, sa na internete objavujú najrozmanitejšie obdoby toho, čo sa dá za tento "artikel" dosiahnuť. Túto možnosť najnovšie využila aj jedna originálna mamička z Nórska, ktorej príbytok sa možno bude o chvíľu skvieť nebývalou čistotou.

Tine Dyrkornová z Osla dospela k záveru, že treba chytiť príležitosť za pačesy, kým sa dá a vo svojom profile na Facebooku publikovala fotografiu, pod ktorou bolo napísané: "Nasledujem trend". Na snímke pózuje s kusom papiera a textom "Ahoj, Facebook! Moje tri dcéry povedali, že ak dostanem milión lajkov, vyčistia celý dom so zubnou kefkou. Prosím lajkujte a zdieľajte".

Na rozdiel od iných takýchto pokusov, je záujem verejnosti o niečo menej búrlivý, ako v prípade mladíka, ktorý za 18 hodín dosiahol požadovaný počet, aby sa mohol vyspať so svojou kamarátkou. Mamička svoju výzvu zverejnila v pondelok a zatiaľ sa jej podarilo nazbierať iba okolo 220-tisíc lajkov.

Možno iba neoslovila tú správnu cieľovú skupinu, keďže väčšina by mohla stáť skôr na strane jej dcér. Každopádne by bolo pre ňu zábavné sledovať, ako sa jej potomstvo snaží dostáť svojmu sľubu a po dome pobehuje so zubnými kefkami. Ktohovie o koľko izbovú nehnuteľnosť ide.

Fenomén milión lajkov pobláznil
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu