Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otec a mama pocítili silu internetu: Deťom sľúbili šteniatko za milión lajkov!

Aj šteniatko si treba zaslúžiť. Zobraziť galériu (2)
Aj šteniatko si treba zaslúžiť. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA/USA - Sila sociálnych sietí sa dá využiť na rôzne účely, o čom sa presvedčili aj dve malé sestry z USA, ktoré veľmi túžia po novom psíkovi. Ich otec sa s nimi dohodol, že ak dosiahnu milión lajkov na Facebooku, ich sen im splní. A zdá sa, že misia dievčatiek bola megaúspešná.

Stránka s názvom Two girls and a puppy bola vytvorená na Facebooku iba pred niekoľkými hodinami a má vyše 160-tisíc fanúšikov. Tí sú dojatí želaním dievčatiek, ktoré zúfalo túžia po šteniatku. "Máme tiež troch malých bratov. Áno, dokopy je nás päť detí. Kvôli rakovine sme prišli o nášho psíka pred niekoľkými mesiacmi a naozaj chceme ďalšieho, ale naši rodičia sú proti," píše sa v jednom z odkazov na stene.

Otec a mama pocítili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Aby bol všetkým zrozumiteľný ich zámer, urobili sestry aj veľký plagát, s ktorým sa vyfotili na profilovú snímku, v ktorej prosia celý svet o pomoc. "Nemyslí si, že to zvládneme," dodali na margo otcovej skepsy. Hoci pôvodne chceli aj finančný príspevok, neskôr ho vymazali, keďže netušili, že si stránku prečíta aj niekto iný ako rodina a blízki priatelia.

Deti sa však nemusia báť, že by otec svoju časť dohody nedodržal. Kým dievčatá spali, na stenu napísal odkaz, v ktorom uviedol, že jeho slovo platí. "Zdravím všetkých. Som ohromený, keď vidím, koľko pozornosti sa im dostalo," uviedol rodič a všetkých prispievateľov požiadal, aby v komentároch nepoužívali neslušné výrazy, keďže ich čítajú jeho ratolesti.

Tie sa v tejto chvíli už radujú, že za neuveriteľne krátky čas získali potrebný počet lajkov, a tak si oprávnene môžu ísť vybrať sľúbené šteniatko z útulku. S ním sa vraj budú pravidelne fotografovať a snímky uverejňovať, aby všetci videli, ako sa im darí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu