Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Spoveď zúfalej matky: Znetvorila som dcéru, odpustila mi!

Terri absolvovala desiatky operácií Zobraziť galériu (3)
Terri absolvovala desiatky operácií (Zdroj: ipswichstar.co.uk)

IPSWICH - Vždy, keď sa Julie Minterová pozrie na pätnásťročnú Terri, premkne ju pocit viny. Je totiž hlavnou príčinou toho, že jej dcéra bude znetvorená do konca života. Môže za to nezahasená cigareta, ktorú pred rokmi nechala v jej izbe.

Od opalku sa chytili záclony a následne ďalšie zariadenie. Dievčatko, ktoré malo v čase požiaru iba 22 mesiacov, utrpelo popáleniny na 90 percentách tela. Zhorel jej nos, vlasy, uši aj ruky. Keď dieťa požiarnici našli po príchode na miesto činu ležať v postieľke, pomýlili si ho s plastovou bábikou. Terri odvtedy absolvovala nespočetné množstvo operácií a chirurgovia jej na postihnuté miesta priložili štyridsať kožných štepov.

Udalosť poznačila aj jej vzťah s matkou, s ktorou sa za tie roky videla len niekoľkokrát. "Je to všetko moja vina, horšie sa už snáď ani cítiť nemôžem. To, čo som jej spravila, budem ľutovať do konca života," vyznala sa zo svojich pocitov Julie.

Tridsaťpäťročná žena už kvôli obrovským výčitkám pomýšľala aj na samovraždu. "Vôbec by som sa nedivila, keby ma Terri nenávidela. Ale je to presne naopak. Minule mi písala, že sa nemám prečo cítiť vinná. To ma veľmi dojalo," vysvetľuje Angličanka.

Terri, o ktorú sa stará jej otec, sa snaží viesť tak normálny život, ako to len ide. Matke odpustila, aj keď priznáva, že nechápe, prečo vôbec v dome fajčila. "Nie je to jej chyba, nie je to nikoho chyba," dodáva dievčina, ktorej chuť do života by jej mohli závidieť mnohí z nás.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu