Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nedarí sa vám v posteli? Šokujúce dôvody, prečo to tak môže byť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thechart.blogs.cnn.com)

PRAHA - Ak sa vám v posteli nedarí tak, ako by ste si predstavovali, môžu byť za tým rôzne dôvody. O väčšine by asi len málokto predpokladal, že dokážu ovplyvniť sexuálny výkon. Portál iDnes.cz sa na niektoré z nich pozrel bližšie.

Ochorenie ďasien

Zistenie, že penis môže vypovedať poslušnosť kvôli chorým ďasnám, určite mnohých prekvapí. Pravdou je, že viaceré výskumy dokázali spojitosť medzi týmito dvoma vecami. Podľa štúdie z minulého roka, o ktorej informoval magazín Health USNews, existuje u mužov trpiacich ochorením ďasien viac ako trikrát väčšia pravdepodobnosť, že sa u nich objavia problémy s erekciou. Zápal ďasien totiž údajne znižuje elasticitu endotelových buniek vo vnútri krvných ciev. A tá môže viesť až k impotencii.

Lieky proti plešivosti

Ak vám rednú vlasy a vy to chcete zvrátiť užívaním liekov, vedzte, že nakoniec môžete skončiť s erektilnou dysfunkciou. Vedci z Univerzity Georgea Washingtona zistili, že väčšina mužov užívajúcich prostriedky na podporu rastu vlasov mali problémy s dosiahnutím vyvrcholenia, poklesom libida či bolesťou genitálií.

Nevhodný parfum

Negatívny vplyv na sexuálny život môže mať aj zle zvolený parfum, ktorý používa partnerka. Takmer tretina ľudí totiž trpí precitlivenosťou na parfumované výrobky, čo sa okrem iného prejavuje aj bolesťami hlavy. A vtedy je sex asi to posledné, čo vám behá po rozume.

Kamaráti vašej partnerky

Kto by nebol rád, keď je jeho priateľka či manželka obľúbená v kolektíve a ostatní muži vám ju závidia. Vaša myseľ je síce pyšná, ale penis to vníma inak. Istý výskum tvrdí, že mužom, ktorých polovičky majú úzke vzťahy so svojimi kamarátmi, hrozí až o 92 percent vyššie riziko, že v posteli nepodajú taký výkon, aký by chceli. Je to spôsobené stresom, ktorý u týchto mužov vyvoláva porovnávanie sa s inými mužmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu