Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

V kritickom stave: Striptérka (22) sa zrútila z balkóna pri tanci na mužovi!

(Zdroj: Facebook)

CLEVELAND - Striptérka Lauren Blocková z amerického Clevelandu bojuje v nemocnici o život po tom, čo spadla z balkóna vo výške 4,5 metra. Nehoda sa stala v stredu v skorých ranných hodinách a dievča pri nej utrpelo vážne poranenie hlavy.

Podľa policajnej správy sa nešťastník, ktorému práve predvádzala tanec na kolenách, volal Pasquale Storino. Ten vypovedal, že dievčina sa práve pokúšala o zložitý pohyb, kedy sa zvalila na zábradlie balkóna na druhom poschodí striptérskeho klubu. Pri ňom však vypadla.

Mladú ženu s masívnym poranením hlavy previezli do nemocnice MetroHealth Medical Center, kde leží v kritickom stave. Polícia uviedla, že dvaja muži, ktorí boli svedkami incidentu, utiekli do baru, akonáhle žena spadla.

Zrejme potom ležala nehybne na zemi niekoľko minút a jej tvár bola pokrytá krvou. Ďalší muž, ktorý bol v tom čase v klube povedal, že nevidel, ako sa nehoda odohrala, ale už len obeť na chodníku. Dodal, že zbadal dvoch utekajúcich mužov, ktorých totožnosť zostáva záhadou.

Aj napriek podozrivému správaniu prítomných podľa polície zatiaľ nejde o trestný čin. Viac svetla do prípadu nevniesli ani zábery z podnikovej kamery.

V kritickom stave: Striptérka
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu