Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mladík si najal sexučiteľku (69), stal sa z neho guru pohlavného styku!

Eric Amaranth Zobraziť galériu (2)
Eric Amaranth (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Eric Amaranth (36) z New Yorku sa s prvým sexuálnym stykom veľmi neponáhľal. O panictvo prišiel v 19 rokoch a potom si najal 69-ročnú učiteľku, ktorá ho uviedla do tajov erotických fantázií mužov a žien. Keď nedávno vyšiel prvý diel erotickej trilógie "50 odtieňov sivej" od E. L. Jamesovej, využil dopyt párov, ktoré chceli vyskúšať niečo nové, ale nevedeli ako na to a začal im radiť. Teraz je z neho vyťažený sexuálny guru!

Frustrované páry môžu využiť možnosť trénovania cez Skype, čo ich vyjde v prepočte na 135 eur za hodinu alebo pomocou stretnutí v hotelovej izbe, kde sa na nich Eric díva priamo počas ich sexuálneho aktu. Táto služba ich však vyjde až na 185 eur za hodinu.

Počas "sedenia" im Eric ponúkne rady a tipy na zlepšenie ich milostného života. Podáva rôzne sexuálny hračky a vydáva inštrukcie. Podľa svojich slov má guru okolo 200 klientov a patria medzi nich aj herečka Aniela McGuinnessová (29) a jej manžel Jourdan (29).

Obaja pri ňom po prvýkrát vyskúšali rôzne intímne praktiky a uviedli, že vďaka jeho radám sa teraz cítia byť istejšími v spálni a tešia sa z lepšieho sexu.

Amaranth začal vykonávať svoju prax pred dvoma rokmi po skončení 13-ročného vzťahu s Betty Dodsonovou, americkou priekopníčkou v zaúčaní do tajov sexu, ktorá aj teraz vo veku 82 rokov stále vedie "triedy masturbácie". Informoval portál thesun.co.uk.

Mladík si najal sexučiteľku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu