Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Získajte zľavu na špičkovú snowboardovú výbavu

Získajte zľavu na špičkovú snowboardovú výbavu Zobraziť galériu (6)
Získajte zľavu na špičkovú snowboardovú výbavu

Medzi tie najlepšie svetové snowboardové značky určite patrí výrobca snowboardov STEPCHILD a výrobca snowboardových viazaní UNION. V nasledujúcom článku si predstavíme bližšie samotné značky aj ich produkty na túto sezónu.

Pre získanie 10% zľavy na nákup snowboardov Stepchild v cornerboardshop.sk, musíte v kamennej predajni alebo pri nákupe cez e-shop, uviesť aspoň dvoch slovenských snowboardistov, ktorých podporuje zastúpenie značiek UNION a STEPCHILD na Slovensku. Odpoveď nájdete v článku.

Získajte zľavu na špičkovú
Zobraziť galériu (6)

 

Americká značka viazaní UNION BINDING COMPANY, ktorej hlavné motto "STRONGER", je známa tým, že je odhodlaná vyrábať tie najlepšie viazania na svete a podriaďuje tomu absolútne všetko. V minulej sezóne predbehla na kanadsko-americkom trhu dlhodobo nepremožiteľný Burton a podpísala kontrakt s momentálne najžiarivejšou hviezdou na snowboardovej scéne TRAVISOM RICE, čo len potvrdzuje jej momentálnu dominanciu na trhu.

Celý proces vývoja nových materiálov a technológií viazaní Union je založený výlučne na vlastnom výskume. Union sa vo všeobecnosti pri výrobe každého modelu viazania snaží čo najviac zredukovať zbytočný materiál, pri zachovaní čo najvyššej pevnosti. Výsledkom ich snahy sú extra odolné viazania, ktoré perfektne držia nohu a v porovnaní s inými značkami majú polovičnú až tretinovú hmotnosť!!! Union svojim materiálom natoľko dôveruje, že na všetky pätky a baseplate-y poskytuje doživotnú záruku!

Pre sezónu 2012/2013 ponúka Union 9 mužských modelov, 5 ženských a 1 detský. Medzi nimi si vyberie skutočne každý bez ohľadu na jeho požiadavky – začiatočník aj profesionál – vhodné na freestyle aj freeride. Od vlajkovej lode – karbónového modelu Metafuse s použitou nano technológiou až po najlacnejší model DLX, ktorý je však natoľko kvalitný, že ho jazdí napr. Joe Sexton, jeden z najlepších snowboardistov na svete. Ako jedna z mála značiek ponúka viazanie vyrobené so zreteľom na potreby detí a juniorov. Pre dievčatá a ženy má Union v ponuke päť modelov kvalitných viazaní s jedinečným dizajnom.

Získajte zľavu na špičkovú
Zobraziť galériu (6)

Značka Stepchild má pôvod v Kanade a USA, kde sa skupina profesionálnych jazdcov spojila v snahe priniesť na svet dosky, ktorých výrobu nebudú diktovať len trhové pravidlá, ale najmä kvalita a životnosť. Stepchild na rozdiel od iných značiek neponúka neprehľadné množstvo modelov, ale všetku svoju energiu a know-how vložili do 12 mužských, jednej ženskej a jedného detského modelu. Dôkazom jednoznačného rozhodnutia vyrábať kvalitné dosky je aj fakt, že Stepchild vyrába dosky v Rakúskom Antiesenhofene, vo fabrike s dlhoročnou tradíciou výroby snowboardov a lyží. Z vlastných skúseností vieme, že tieto dosky vydržali niekoľkonásobne viac ako dosky prémiových značiek na európskom trhu. Kvalitu dosiek potvrdzuje aj prestížny test Transworld Good Wood, ktorý snowboardy Stepchild pravidelne zaraďuje medzi top dosky sezóny. Z materiálov využívajú tie najprogresívnejšie technológie, ktoré nevidíte ani na tých najdrahších doskách iných značiek. V ponuke značky Stepchild nájdete dosky s klasickým camberom /prehnutím/, reverse camberom /opačným prehnutím/, s nulovým camberom /doska nemá prehnutie/ a kombináciou camberu a reverse camberu.

Získajte zľavu na špičkovú
Zobraziť galériu (6)

Za zmienku určite stojí aj to, že zastúpenia týchto značiek, ako jedny z mála zo všetkých snowboardových značiek pôsobiacich na Slovensku, podporujú a sponzorujú našich talentovaných snowboardistov a napomáhajú tak rozvoju tohto športu u nás.

Značky Stepchild a Union podporujú jazdcov Janka Tatarku, Dušana Šimka, Kuba Brziaka, Martina Blaška a Miša Nehéza. Značka Union podporuje aj niekoľko násobného majstra slovenska vo freestyle snowboardingu Mateja Matysa. Okrem samotných jazdcov podporujú aj Snowboardový klub Frontline.

V dnešnej dobre je kvalita produktov nenápadne redukovaná so zámerom tlačiť zákazníka pravidelne investovať do svojho výstroja.

Stepchild a Union ponúka priaznivcom snowboardingu alternatívu v podobe trvácnych výrobkov na úrovni remeselnej výroby fachmanov starých čias.

Mená slovenských snowboardistov musíte uviesťv kamennej predajni Corner board shopu alebo napísať do Doplńujúcich informácii pri nákupe na e-shope cornerboardshop.sk. Prípadné info na tel.čísle 0902 680 353.

unionbindingcompany.com

stepchildsnowboards.com

Získajte zľavu na špičkovú
Zobraziť galériu (6)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu