Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zakázaná láska: Marie (38) sa zamilovala do tínedžera, prišla o všetko!

Mary Jane Friendshipová
Mary Jane Friendshipová (Zdroj: express.co.uk)

BRISTOL - Tridsaťosemročná Britka sa priznala k tomu, že udržiavala sexuálny pomer s tínedžerom. Hoci vedela, že je to nesprávne po morálnej i právnej stránke, nedokázala s tým prestať. Sudca k nej bol však zhovievavý a udelil jej len podmienečný trest.

Marie Jane Friendshipová na pojednávaní vypovedala, že polroka spávala s pubertiakom, ktorého presný vek nie je známy. Keď si s ním začínala, tušila, že takýto vzťah je protizákonný. Právnik, ktorého v tejto súvislosti vyhľadala, jej potvrdil, že sa kvôli tomu môže dostať do poriadnych problémov.

Angličanka, ktorá bola osemnásť rokov vydatá, ale nedokázala odolať a so svojím mladistvým milencom sa stretávala naďalej. Neskôr sa s tým zdôverila svojim známym, ktorí mali viac rozumu ako ona a oznámili to na polícii. Marie krátko nato zadržali a obvinili z pohlavnej aktivity s dieťaťom. Milostná aféra jej zničila život. Partner ju opustil a nechcú ju zamestnať už ani ako upratovačku.

Sudca sa nad Friendshipovou zľutoval a udelil jej len polročný podmienečný trest s odkladom na dva roky a tristo hodín verejnoprospešných prác. Jej meno bude taktiež zapísané na zoznam sexuálnych delikventov po dobu siedmich rokov.

"Obvinená až donedávna žila slušným životom. Išlo očividne o vzájomnú náklonnosť, ktorú ani jeden z nich v sebe nedokázal potlačiť. Nemožno preto hovoriť o tom, že chlapec by tým utrpel nejakú ujmu," vyhlásil Julian Lambert.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu